Met rozenbloesemblaadjes verfijnde zwarte thee. De hiervoor gebruikte thee komt uit de zuidoostelijke provincie Anhui. Geurig en aromatisch met zacht theekarakter. Ingrediënten: thee, rozenbloesemblaadjes.
Gearomatiseerde mengeling van zwarte thee en specerijen. Het begrip “Chai” betekent in het oosten eigenlijk om het even welke soort thee. Deze creatie stamt uit de Indische traditie en is door de vele aromatische specerijen…
Frissen jasmijnbloesems geven tijdens het drogen hun geur af aan de theeblaadjes en worden vervolgens weer uit de thee verwijderd. Bloemige, frisse smaak die heerlijk bij Aziatisch gerechten past.
Gearomatiseerde mengeling van groene thee en specerijen. De kruidige kaneel- en kruidnagelsmaak, veredeld met de allerfijnste vanille, tovert een echte kerstklassieker tevoorschijn direct in uw kop. Ingrediënten: thee,…
Donkere, milde en zachte thee. Keemunthee bevat van de natuur uit minder bitter- en looistoffen dan andere soorten zwarte thee. Dit is een thee van hoge kwaliteit met een zoet en delicaat karakter.